Рецепт приготування «салат з мандаринів, грибів, сиру і перцю»
Інгредієнти:
  • 5 мандаринів
  • 2 яблука
  • 2 стручка солодкого перцю
  • 100 г печериць
  • 200 р сиру
  • 200 мл йогурту
  • 2 ст. ложки лимонного соку
  • 1 ч. ложка гірчиці
  • 1 ч. ложка меду
Яблука вимити, розрізати на половинки, видалити серцевину, очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Печериці вимити, очистити і, розрізавши на невеликі шматочки, відварити до повної готовності. Стручки солодкого перцю вимити, очистити від серцевини і нарізати кільцями. Мандарини вимити, очистити від шкірки і розділити на часточки. Сир нарізати невеликими кубиками.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 200
Всього коментарів: 0
avatar