Рецепт приготування «салат з мандаринів, грибів, сиру і перцю»
Інгредієнти: - 5 мандаринів
- 2 яблука
- 2 стручка солодкого перцю
- 100 г печериць
- 200 р сиру
- 200 мл йогурту
- 2 ст. ложки лимонного соку
- 1 ч. ложка гірчиці
- 1 ч. ложка меду
Яблука вимити, розрізати на половинки, видалити серцевину, очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Печериці вимити, очистити і, розрізавши на невеликі шматочки, відварити до повної готовності. Стручки солодкого перцю вимити, очистити від серцевини і нарізати кільцями. Мандарини вимити, очистити від шкірки і розділити на часточки. Сир нарізати невеликими кубиками.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 200
|