Рецепт приготування «печиво з гарбуза»
Інгредієнти:
  • Яйце 1 шт.
  • маргарин 50 гр.
  • борошно 1 склянку
  • гарбуз (печена) 80гр
  • цукор 0.5 склянки
  • жир 2 ст. л.
Для того, щоб спекти це загадкове печиво, потрібно подолати в собі стереотип призначення городньої гарбуза. Вона, як не дивно, годиться не тільки для того, щоб зварити опостылевшую кашу або запарити її ординарним чином, але і... Сподіваємося, що для Вас не складе великої праці і капіталовкладень розлучитися з 1 (одним) курячим яйцем, і Вам не шкода буде розтерти його в дрібну дисперсію з 1/2 (однієї другої) склянки цукру. 50 грам маргарину погоди Вам теж не зроблять, за що ми його і розтопити на повільному, але вірному вогні. Раз вже ми угробили стільки хороших продуктів, то і склянку борошна ми туди ж вживемо за милу душу. Найголовніше, все це добре перемішайте. А тепер наплюємо на всі пристойності, вдачі і звичаї і приступимо до найцікавішого. У це, строго кондитерський виріб, ми заженемо таке неподобство, як парену (печену) гарбуз в кількості 80 гр. В страшно подрібненому стані (якщо є міксер або кухонний комбайн, то взагалі не зрозуміло, навіщо Ви готуєте це плебейське страву, а якщо у Вас є тільки терка, то це для Вас). Залишилося всього нічого: розмішати всю цю гидоту до консистенції густої сметани і викласти ложкою потрошку на змащене якимось дивом залишилися у Вашому будинку, жиром, деко. Якщо Ви попередньо розігрієте Вашу духовку до 150 градусів, то Вам залишиться засунути в неї все це справа, почекати 10 - 12 хвилин, витягнути деко і ... ну потерпіть хоча б поки охолоне. НУ ЩО, З'ЇЛИ? ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 228 | Теги: гарбуз, вам
Всього коментарів: 0
avatar