Рецепт приготування «вінегрет з гірчичною заправкою»
Інгредієнти:
  • Буряк 50 г
  • картопля 50 г
  • морква 30 г
  • огірки солоні-30 г
  • капуста квашена 40 г
  • цибуля ріпчаста або зелений 30 г
  • зелень 10 г
  • масло рослинне 300 г
  • оцет 3 % 50 р
  • жовток-3 шт.
  • гірчиця готова 50 г
  • цукор 50 г
  • сіль 20 г
  • перець 2 р.
Вінегрет - старовинне російське блюдо. У багатьох країнах він відомий як *російська салат*. Для його приготування спочатку необхідно підготувати овочі:буряк миють, зрізують тонкі корінці і залишок стебла (*голівку*). Після цього кладуть у каструлю, заливають холодною водою і варять без солі до готовності. Охолоджують буряки під струменем холодної води, при цьому буряк размягчается.Морковь зачищають (зрізують тонкі корінці і бадилля), миють і варять без соли.Картофель миють і варять у підсоленій воді, потім воду зливають, а картопля охлаждают.Свеклу нарізають дрібними кубиками і заправляють рослинним маслом, щоб вона не зафарбувала інші овочі. Моркву і картоплю очищають і нарізають дрібними кубиками.Если солоні огірки мають грубу шкірку і великі насіння, то їх попередньо очищають, вирізують насіння і нарізають дрібним кубиком.Квашеную капусту перебирають і великі шматки шинкуют.Лук очищають і дрібно шаткують. Щоб цибуля не дратував очі, ніж можна змочити водой.Затем всі овочі з'єднують, додають заправу, сіль і перець за смаком. Заправка для вінегрету оцтова: оцет 3% 500, масло рослинне 500, цукор 40, перець 2, сіль 20.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 239 | Теги: перець, сіль
Всього коментарів: 0
avatar