Рецепт приготування «марцепановая паста 3.»
Інгредієнти:
  • 200 г цукрової пудри
  • 200 г очищеного мигдалю
  • 1 білок яйця
  • 1 чайна ложка лікеру
  • кілька крапель лимонного соку.
Очищений мигдаль розмолоти і перемішати з цукровою пудрою, білком, лимонним соком і лікером. Всю суміш ще раз розмолоти і з отриманої маси сформовать два пласти товщиною 3 див. Загорніть їх у фольгу і покласти в холодильник на 2-7 днів. Перед використанням нарізати марципан на тонкі скибочки.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 239 | Теги: розмолоти, два
Всього коментарів: 0
avatar