Рецепт приготування «закуска з буряка з брусницею»
Інгредієнти:
  • 150-200г буряка
  • 1 цибулина
  • 1-2 ст.л. рослинного масла
  • 1 повна ч.л. цукру
  • 2 ст.л. моченой брусниці
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.
Червону солодку буряк відварити або запекти, остудити, очистити і пропустити через мясорубку.Лук тонко нашаткувати і обсмажити в рослинній олії (за бажанням можна додати трохи томатної пасти або пюре).Смешать буряк і цибулю, додати брусницю, цукор, сіль і мелений чорний перець за вкусу.Все добре перемішати і подати закуску охолодженої.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (07.11.2014)
Переглядів: 232 | Теги: перець, мелений
Всього коментарів: 0
avatar