Рецепт приготування «"грибки" з яєць і помідорів»
Інгредієнти:
  • 8 помідорів
  • 10 яєць
  • 1 свіжий огірок або яблуко
  • 40 р. селери
  • 50 г зеленого салату
  • 30 р. зеленого горошку
  • 1 морква
  • 3/4 склянки майонезу
  • сіль за смаком.
Очищені і вимиті яблука, корінь селери натерти на тертці з великими отворами або нарізати тонкою соломкою, огірки і варену моркву - кубиками, варені яйця, помідори і зелений салат нашаткувати. Нарізані овочі і зелений горошок змішати, злегка посолити і заправити майонезом з соусом Південний. У варених яєць з потовщеного кінця зрізати 1/6 частину так, щоб вони стійко трималися на площині. У зрілих помідорів (з боку плодоніжки) зрізати четверту частину, за допомогою чайної ложки видалити у них насіння і кожним помідором накрити тонкий кінець варених яєць. Потім на помідори з паперової конусної трубочки з невеликим отвором на кінці або за допомогою сірника нанести білі крапки з майонезу, а нижню частину яйця (корінець грибка) злегка змастити майонезом і посипати протертими через сито жовтком вареного яйця. У салатницю з плоским широким дном або на блюдо укласти заправлений майонезом салат, а на нього грибки. Прикрасити їх зеленню петрушки або листям салату. Окремо до грибків подати майонез.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 205 | Теги: яєць, Яйця
Всього коментарів: 0
avatar