Очищені і вимиті яблука, корінь селери натерти на тертці з великими отворами або нарізати тонкою соломкою, огірки і варену моркву - кубиками, варені яйця, помідори і зелений салат нашаткувати. Нарізані овочі і зелений горошок змішати, злегка посолити і заправити майонезом з соусом Південний. У варених яєць з потовщеного кінця зрізати 1/6 частину так, щоб вони стійко трималися на площині. У зрілих помідорів (з боку плодоніжки) зрізати четверту частину, за допомогою чайної ложки видалити у них насіння і кожним помідором накрити тонкий кінець варених яєць. Потім на помідори з паперової конусної трубочки з невеликим отвором на кінці або за допомогою сірника нанести білі крапки з майонезу, а нижню частину яйця (корінець грибка) злегка змастити майонезом і посипати протертими через сито жовтком вареного яйця. У салатницю з плоским широким дном або на блюдо укласти заправлений майонезом салат, а на нього грибки. Прикрасити їх зеленню петрушки або листям салату. Окремо до грибків подати майонез.