Рецепт приготування «ікра баклажанна.»
Інгредієнти:
  • На 600 г баклажанів 3-4 головки ріпчастої цибулі
  • 3-4 плода томата
  • 4 ст.ложки рослинного масла
  • 1 ст. ложка оцту
  • сіль
  • перець
  • зелень за смаком. Можна додати 2-3 зубки часнику
  • подрібнивши їх з сіллю
  • 2-3 подрібнених печених або смажених плодів солодкого перцю
  • 1 склянку підсмаженого і подрібненого волоського горіха.
Баклажани зварити, але краще спекти, зняти шкірку, м'якоть подрібнити (порубати або пропустити через м'ясорубку, додати злегка обсмажені подрібнені зрілі плоди томата або томат-пасту і підсмажену на олії цибулю. Посолити, поперчити, заправити рослинним маслом, оцтом, ретельно все розмішати, викласти на тарілку і посипати зверху зеленню. Можна зберігати в холодильнику на нижній полиці в емальованому посуді, не накриваючи кришкою.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 256 | Теги: Спасатель, 2-3
Всього коментарів: 0
avatar