Рецепт приготування «салат «китайський»»
Інгредієнти:
  • 100 г свинини
  • 50 г моркви
  • 50 г цибулі
  • 3 картоплини
  • соєвий соус
  • оцет 1 десертна ложка
  • цукор 1 ч. ложка
  • перець
  • сіль
  • приправи.
М'ясо дрібно нарізати і обсмажити, додати нарізану соломкою моркву і цибулю, пасерувати. Сирий картопля нарізати соломкою і покласти в окріп на 3 хвилини, воду злити і залити ще раз окропом на 2 хвилини. Картоплю додати до м'яса, моркви і цибулі, посолити, поперчити, додати цукор, оцет і готувати 5-7 хвилин. Перед подачею на стіл заправити соєвим соусом.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 254 | Теги: оцет, цибулі
Всього коментарів: 0
avatar