Приготувати фарш: половину порції курдючного сала пропустити разом з луком через м'ясорубку. Двічі пропустити через м'ясорубку баранину; в перший раз одне м'ясо, вдруге м'ясо - цибульну суміш. Ретельно розмішати м'ясо - цибульну суміш до в'язкості (близько 15 хвилин), присмачуючи її порошком базиліка і перцем, посолити, після чого поставити на підлогу години на холод дозрівати. Залишився курдючне сало нарізати кубиками, навіщо змоченими в холодній воді руками щільно нанизати м'ясний фарш у вигляді тонких ковбасок довжиною 10 - 15 див, на широкі (1 див.) шампури, по обидві сторони отлюля нанизати шматочки курдючного сала і грилировать (обсмажувати) їх над вугіллям мангала або в духовці (розташувавши впоперек і вище). Подавати із зеленню і червоним вином.