Рецепт приготування «картопляні млинці (білоруська кухня)»
Інгредієнти:
  • 500 г картоплі
  • 4 столові ложки борошна
  • 1 склянку молока
  • 2 яйця
  • 1/2 склянки вершків
  • 1 чайна ложка рослинного масла
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • сіль за смаком.
Очищену картоплю зварити на пару, протерти. У теплому молоці розчинити цукор, додати яєчні жовтки і борошно, посолити. Все змішати з протертим картоплею. Підготовлену масу добре вимісити, додати збиті яєчні білки, вершки і знову вимісити. Розігріти блинницу, у кожне поглиблення викласти по 2 столові ложки тіста. Смажити протягом 2-3 хвилин з кожного боку. Подати зі сметаною.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 225 | Теги: масла, вимісити
Всього коментарів: 0
avatar