Рецепт приготування «торт «зебра»»
Інгредієнти:
  • 4 яйця
  • 0
  • 5 л цукру
  • 250 р. сметани
  • 1/2 чайної ложки соди
  • 4 ст. ложки какао
  • борошно.
Яйця збити з цукром до густої піни, додати сметану, соду і ще раз збити. Потім поступово додаючи борошно довести тісто до консистенції густої сметани, меду. Розділити тісто на 2 частини, в одну додати какао. Форму для випічки з високими стінками змастити маслом. Столовою ложкою викласти 5 ложок брунатного тіста у форму, потім на нього ж вилити 4 ложки світлого тісто, потім 3 - темного і так зменшувати поки тісто не закінчиться. Дати зебрі настоятися, щоб маса стала рівною, а не горбом. Випікати при температурі 180оС. Перевірити готовність сірником - увіткнути сірник в пиріг, якщо вона вийде глевка, пиріг допечь.По бажанням у тісто можна додати горіхи, родзинки.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 253
Всього коментарів: 0
avatar