Рецепт приготування «салат з папайї»
Інгредієнти: - 1 плід папайї
- 2 плоду ківі
- 4 красивих аркуша зеленого салату
- 150 г відварених або консервованих креветок
- 2 ст. ложки сметани
- 2 ст. ложки вершків
- 1 ч. ложка томатної пасти
- 0.5 ч. ложки гірчиці. 2 ст. ложки лимонного соку
- щіпка меленого червоного гіркого перцю
- щіпка меленого чорного перцю
- сіль
З'єднати в одній ємності сметану, вершки, томатну пасту, гірчицю і ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Приправити суміш лимонним соком, сіллю і перцем і ще раз добре перемішати. Готовий соус перелити в соусник і відставити.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 210
|