Рецепт приготування «вафлі горіхові»
Інгредієнти: - Для тіста: 1 склянка борошна
- 1/2 склянки дуже дрібно розмелених горіхів (будь-яких)
- 1/4 чайної ложки пекарського порошку
- 2 яйця
- 1 столова ложка вершків жирністю 20%
- 4 столові ложки цукру. Для прикраси: 1 склянка вершків жирністю 20%
- трохи натертого шоколаду.
Вершки, борошно і горіхи перемішати, додати розпушувач. Яйця і цукор збити міксером до отримання густої піни. Обережно змішати обидві частини тесту. Випікати негайно протягом 2-3 хвилин при температурі 200. На остиглі вафлі укласти гіркою збиті вершки, зверху посипати натертим шоколадом.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 179
|