Рецепт приготування «вафлі горіхові»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 1 склянка борошна
  • 1/2 склянки дуже дрібно розмелених горіхів (будь-яких)
  • 1/4 чайної ложки пекарського порошку
  • 2 яйця
  • 1 столова ложка вершків жирністю 20%
  • 4 столові ложки цукру. Для прикраси: 1 склянка вершків жирністю 20%
  • трохи натертого шоколаду.
Вершки, борошно і горіхи перемішати, додати розпушувач. Яйця і цукор збити міксером до отримання густої піни. Обережно змішати обидві частини тесту. Випікати негайно протягом 2-3 хвилин при температурі 200. На остиглі вафлі укласти гіркою збиті вершки, зверху посипати натертим шоколадом.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 179
Всього коментарів: 0
avatar