Рецепт приготування «салат "чефан"»
Інгредієнти:
  • буряк
  • моркву
  • цибуля
  • картопля
  • яловичина
  • соняшникова олія
  • часник
  • мелений перець
  • чилі
  • уксус.Все компоненти по 300 грам або 600
  • 900
  • смакота.
всі інгредієнти труться на тертці "Бернер", Моркву, цибулю, буряк злегка обсмажується в киплячому маслі, щоб овочі були хрусткими, до буряках додаємо оцет, потім м'ясо ріжемо тонкими смужками і смажимо до готовності, картопля опускаємо в киплячу воду, варимо 1,2 хвилини витягуємо, Все перемішуємо тиснемо часник, трохи чилі.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 219 | Теги: все, моркву
Всього коментарів: 0
avatar