Рецепт приготування «яєчня з креветками»
Інгредієнти:
  • 12 яєць
  • 12 великих креветок
  • 400 г свіжих або консервованих грибів
  • 35 г сметани
  • 50 г вершкового масла
  • 50 г мадери.
Змастити олією, посолити, поперчити дно 6 вогнетривких формочок, вилити по 2 яйця в кожну. Приготувати водяну баню: каструлю з широким дном заповнити гарячою водою і помістити в неї форми. Потім поставити її в гарячу духовку (210оС) і запікати 6-8 хвилин. Вийняти, коли білки почнуть втрачати прозорість, а жовтки ще не затвердіють. Тим часом обсмажити на сковороді протягом 3 хвилин очищені креветки, додавши 20 г вершкового масла. Зняти креветки зі сковороди, злити жир, залити мадерою, випарувати її на сильному вогні, додати сметану, посолити, поперчити і залишити на вогні до загусання. Відварити гриби, порізати їх тонкими скибочками, розкласти по формочках з яйцями і подавати до столу.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 188
Всього коментарів: 0
avatar