Рецепт приготування «цукровий пиріг»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 20 г сирих дріжджів
  • 1 ч.л. цукрового піску
  • 0
  • 5 літра теплого молока
  • 60г маргарину
  • 500г борошна
  • сіль
  • 80г цукру. Для верху: 200г маргарину
  • 150г лісових (або волоських) горіхів
  • розщеплених на часточки (нарізаних пластиками)
  • 150г цукру
  • 1 ч.л. кориці.
Розвести в молоці подрібнені дріжджі з 1 ч.л. цукру, накрити і поставити на 10 хвилин у тепле место.Когда опара підійде, додати в неї цукор, сіль, розтоплений маргарин, всипати борошно і вимісити гладке тісто. Скачати його в кулю, накрити серветкою і поставити в тепле місце, щоб воно підійшло. Після цього вимісити ще раз, розкачати і викласти на змащене жиром лист.Сделать в тесті поглиблення, покласти в них нарізаний дрібними шматочками маргарин і посипати тісто шматочками горіхів. Перемішати цукровий пісок з корицею і крізь часте сито просіяти цю суміш на пиріг, рівномірно розподіливши її по всій поверхности.Выпекать пиріг в нагрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 195 | Теги: тепле, цукру
Всього коментарів: 0
avatar