Розвести в молоці подрібнені дріжджі з 1 ч.л. цукру, накрити і поставити на 10 хвилин у тепле место.Когда опара підійде, додати в неї цукор, сіль, розтоплений маргарин, всипати борошно і вимісити гладке тісто. Скачати його в кулю, накрити серветкою і поставити в тепле місце, щоб воно підійшло. Після цього вимісити ще раз, розкачати і викласти на змащене жиром лист.Сделать в тесті поглиблення, покласти в них нарізаний дрібними шматочками маргарин і посипати тісто шматочками горіхів. Перемішати цукровий пісок з корицею і крізь часте сито просіяти цю суміш на пиріг, рівномірно розподіливши її по всій поверхности.Выпекать пиріг в нагрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.