Рецепт приготування «кукурудзяні млинці»
Інгредієнти:
  • 310 р (1 банку консервованої кукурудзи
  • 1/2 склянки борошна
  • 2 яйця
  • 100 г бекону
  • 1/4 склянки молока
  • 2 столові ложки натертого сиру
  • 1 цибулина
  • 1 чайна ложка рослинного масла
  • 1/2 чайної ложки розпушувача для тесту
  • мелений перець
  • сіль за смаком.
Яйця, молоко, рослинне масло збити в міксері протягом 1-2 хвилин. Додати подрібнену кукурудзу, натертий лук і сир, посолити і поперчити. Всі разом збивати ще 3-4 хвилини. Бекон нарізати якомога дрібніше і додати в тісто разом з розпушувачем. Тісто накрити і залишити на 20 хвилин. Розігріти блинницу, у кожне поглиблення викласти по 2-3 столові ложки приготованого тесту. Випікати протягом 2-3 хвилин з кожного боку. Подати зі сметаною або натертим гострим сиром.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 239 | Теги: тесту, разом
Всього коментарів: 0
avatar