Рецепт приготування «суп-пюре з чорниці»
Інгредієнти:
  • 30 г чорниці свіжої або сушеної
  • 20 г цукру
  • 10 р крохмалю картопляного
  • 20 г сметани або вершків
Свіжу чорницю перебрати, вимити, залити гарячою водою, зварити, протерти через сито, додати цукор, довести до кипіння і варити 5-6 хвилин, потім ввести розведений холодною водою картопляний крохмаль, знову нагріти до кипіння і охладить.Если суп готують з сушеної чорниці, то перебрані і промиті ягоди залити холодною водою і варити 25-30 хвилин. В іншому чинити так само, як при виготовленні супу-пюре зі свіжої черники.Подавать зі сметаною або вершками.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 235 | Теги: водою, свіжої
Всього коментарів: 0
avatar