Рецепт приготування «картопляні пальчики»
Інгредієнти: - 1 кг картоплі
- 1 яйце
- 5 столових ложок вершкового масла
- 2 столові ложки картопляного крохмалю
- 1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки
- сіль за смаком.
Очищений картопля відварити і протерти, додати яйце, крохмаль і трохи нарізаної петрушки, все добре перемішати. З отриманої маси сформовать валик товщиною 1 см, розрізати його на частини довжиною 10 см. Смажити у фритюрниці протягом 8 - 10 хвилин при температурі 180. При подачі полити розтопленим маслом і посипати зеленню петрушки.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 340
|