Рецепт приготування «салат «монастирський»»
Інгредієнти:
  • Солоні гриби (краще шампіньйони) - 150 г
  • консервований горошок - 250 г
  • родзинки - 3 ст. ложки
  • волоські горіхи - 3 ст. ложки
  • картопля - 3 шт.
  • яблуко велике -1 шт.
  • сік 1-го лимона
  • зелень
  • цибуля (перо)
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло.
Картоплю зварити «в мундирі», остиглу порізати на дрібні кубики, яблуко покришити кубиками, скропити лимонним соком, додати родзинки (попередньо розпарений і очищений від хвостиків) і дрібно порубані горіхи. Порізати і додати в салат гриби й горох з банки. Посолити, поперчити щедро, полити олією, перемішати, посипати подрібненим цибулею і зеленню. Всі.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 222 | Теги: родзинки, яблуко
Всього коментарів: 0
avatar