Рецепт приготування «печиво з пива»
Інгредієнти:
  • 2 пачки маргарину
  • 1 склянку пива
  • близько 5-6 склянок борошна
  • цукор для обсипання
Маргарин розтопити на слабкому вогні, трохи остудити, додати пиво, всипати борошно, замісити тісто. Покласти його в холодильник на 4-5 годин або на 1 годину в морозилку. Потім розкачати тісто товщиною 1 см, посипавши цукром, вирізати чаркою кружечки, викласти на деко і випікати в гарячій духовці. Печиво повинне піднятися на висоту 2-3 рази.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 291 | Теги: товщиною, тісто
Всього коментарів: 0
avatar