Рецепт приготування «фарширований хлібець»
Інгредієнти:
  • 200г шинки
  • 60г сиру
  • 2 крутих яйця
  • 2-3 маленьких солоних або маринованих огірочка
  • 1 варена морква
  • 150г вершкового масла
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • дрібно нарізана зелень петрушки
  • 1 хлібець.
Приготуйте сніданок заздалегідь, ще напередодні. Вранці голова боліти не буде - чим нагодувати голодне сімейство перед трудовим днем. Смачно, поживно і просто красиво.Нарезать дрібними кубиками шинку, сир, яйця, огірочки, морква. Посолити, поперчити за смаком, покласти зелень. Окремо добре розтерти вершкове масло. З'єднати продукти з маслом і добре розмішати. Розрізати хлібець уздовж навпіл, вийняти м'якуш з обох половинок, зберігши рівномірний пласт приблизно в 1 см під кіркою. Щільно нафарширувати сумішшю, скласти половинки, туго загорнути в серветку, покласти в холодильник на кілька годин. При подачі нарізати на тонкі скибочки.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 255
Всього коментарів: 0
avatar