Рецепт приготування «фарширований хлібець»
Інгредієнти: - 200г шинки
- 60г сиру
- 2 крутих яйця
- 2-3 маленьких солоних або маринованих огірочка
- 1 варена морква
- 150г вершкового масла
- сіль
- мелений чорний перець
- дрібно нарізана зелень петрушки
- 1 хлібець.
Приготуйте сніданок заздалегідь, ще напередодні. Вранці голова боліти не буде - чим нагодувати голодне сімейство перед трудовим днем. Смачно, поживно і просто красиво.Нарезать дрібними кубиками шинку, сир, яйця, огірочки, морква. Посолити, поперчити за смаком, покласти зелень. Окремо добре розтерти вершкове масло. З'єднати продукти з маслом і добре розмішати. Розрізати хлібець уздовж навпіл, вийняти м'якуш з обох половинок, зберігши рівномірний пласт приблизно в 1 см під кіркою. Щільно нафарширувати сумішшю, скласти половинки, туго загорнути в серветку, покласти в холодильник на кілька годин. При подачі нарізати на тонкі скибочки.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 255
|