Компот із сушених фруктів або ягід
Інгредієнти: - 12 яблук
- 12 г груш
- 10 г урюку
- 6 г родзинок
- 24 г цукру
- 1 г кислоти лимонної.
Сушені фрукти ретельно перебрати і кілька разів промити в теплій воді. Потім кожен вид фруктів покласти в окремий посуд, залити гарячою водою, додати цукор і варити при слабкому кипінні груші і яблука 35-40 хвилин, урюк 15-20 хвилин, родзинки 4-5 минут.Готовые фрукти з'єднати, після чого розкласти в порційний посуд і залити охолодженим сиропом, в який попередньо ввести лимонну кислоту.
|
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014) |
Переглядів: 190
|