Компот із сушених фруктів або ягід
Інгредієнти:
  • 12 яблук
  • 12 г груш
  • 10 г урюку
  • 6 г родзинок
  • 24 г цукру
  • 1 г кислоти лимонної.
Сушені фрукти ретельно перебрати і кілька разів промити в теплій воді. Потім кожен вид фруктів покласти в окремий посуд, залити гарячою водою, додати цукор і варити при слабкому кипінні груші і яблука 35-40 хвилин, урюк 15-20 хвилин, родзинки 4-5 минут.Готовые фрукти з'єднати, після чого розкласти в порційний посуд і залити охолодженим сиропом, в який попередньо ввести лимонну кислоту.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 190
Всього коментарів: 0
avatar