Яблучний квас
Інгредієнти:
  • 1 кг антонівських яблук
  • 100 г цукру
  • 200 г меду
  • 30 г дріжджів
  • 1 чайна ложка меленої кориці
  • 4 літри води.
Нарізані тонкими скибочками яблука покласти в емальовану каструлю, залити холодною водою і довести до кипіння. Знявши каструлю з вогню. дати яблук настоятися 2 - 3 години. Відвар процідити через марлю, додати цукор, мед, дріжджі, корицю і, накрыврыв полотном, залишити в темному місці для зброджування. Через 2 - 3 дні квас знову процідити і розлити в пляшки. Щільно закупорити їх і поставити в холодильник.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 180 | Теги: каструлю, яблук
Всього коментарів: 0
avatar