Кава зі збитими вершками (по-віденськи)
Інгредієнти: - 5-8 г кави натуральної або 7-10 г змішаного з цикорієм
- 40 г вершків
- 5 г шоколаду
- 25 г цукру
Зварити чорна кава, процідити, додати 2/3 цукру, що надається за нормою, інше кількість цукру (1/3 частина) покласти у збиті вершки. Вершки для збивання беруть 35%-ной жирности.При подачі в склянку з налитим чорною кавою покласти ложкою або випустити з паперової трубочки збиті вершки. Для любителів у збиті вершки можна додати трохи ваніліну, а зверху вершки посипати дрібною стружкою шоколаду.
|
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014) |
Переглядів: 231
|