Рецепт приготування «біфштекс сумчастий»
Інгредієнти:
  • вирізки 250г. Для начинки: 20г вершкового масла
  • 60г свіжих грибів
  • 3 г зелені петрушки
  • 10г товчених сухарів
  • 3г лимонної цедри
  • половина яйця
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • мелена паприка. На гарнір: смажену картоплю і зелений салат.
Перше, що мені спадає на думку, коли я чую *Австралія* * це кенгуру. Тому і пропоную вашій увазі сьогодні біфштекс *Сумчастий*, назва якого, ймовірно, і присвячується цим чарівним животным.Крупно нарізані гриби смажити 5 хвилин на вершковому маслі. Сухарі, петрушку, цедру лимона і збите яйце перемішати і вилити на сковороду. Заправити масу сіллю, чорним меленим перцем, паприкою, добре вымешать.Кусок вирізки надрізати по довжині, закласти в надріз начинку, зашити і обсмажити в олії з обох сторін. Потім м'ясо витримати 2 години в духовці на слабкому вогні, часто поливаючи соком.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 289 | Теги: вилити, вирізки
Всього коментарів: 0
avatar