Рецепт приготування «морозиво з шоколадно-горіховим гарніром»
Інгредієнти:
  • 120 г морозиво вершкове або шоколадного
  • 6 г волоських горіхів (ядер)
  • 3 г какао-порошку
  • 10 г цукру
  • 15 г вершків
Горіхи (ядро) занурити в киплячу воду на 4-5 хвилин, очистити шкірку, обсмажити в жаровій шафі (до золотистого кольору), після чого стовкти в ступці. Потім з'єднати товчені горіхи з цукровим піском і какао, все добре розтерти, додати киплячі вершки, отриману масу ретельно розмішати і охладить.При подачі 3 кульки морозива покласти у вазу і полити густим шоколадно-горіховим соусом.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 227 | Теги: шоколадно-горіховим, горіхи
Всього коментарів: 0
avatar