Рецепт приготування «вафлі "крем-карамель"»
Інгредієнти: - Для тіста: 1 склянка борошна
- 3 столові ложки цукру
- 2 столові ложки розм'якшеного вершкового масла
- 1/2 склянки вершків жирністю 20%
- 2 яєчних білка
- 1 жовток. Для прошарку: 100 г вершкового масла
- 1/2 склянки цукру
- 1 яйце
- 1/3 склянки молока
- 1 чайна ложка борошна.
Масло, цукор, вершки і жовток збити в міксері, додати борошно і продовжувати збивати до отримання однорідної маси. Окремо збити білки в густу піну, обережно ввести в тісто, перемішати. Випікати негайно при температурі 180 протягом 2-3 хвилин,потім при температурі 220 протягом 1-2 хвилин для більшого прожарювання. Для приготування прошарку 2 столові ложки цукру нагрівати в металевому посуді до тих пір, поки він не придбає коричневий колір. Додати молоко і цукор, що залишився, розмішати до повного розчинення. Додати яйце, борошно і підігріти на водяній бані до загустіння. Суміш остудити до кімнатної температури, додати розм'якшене масло і збити в міксері до отримання однорідної маси. Промазати остиглі вафлі, скласти їх по два.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 213
|