Рецепт приготування «салат «українська букет»»
Інгредієнти: - 8-10 картоплин
- 4-5 штук моркви
- 3-4 солоних огірка
- 200 г будь-якої риби
- 20 г маринованих фруктів
- 50 г маслин і по 80 г маринованих помідорів і огірків
- зелень петрушки
- 1 банку майонезу.
Варені картоплю і моркву, солоні огірки, очищені откожицы, нарізати дрібною соломкою. Посолити, перемішати, додати майонез, ще раз перемішати і викласти в салатник горкой.Отварную рибу порізати тонкими шматочками і обкласти ними салат.Салат прикрасити маринованими фруктами, маслинами, свіжими або маринованими огірками та помідорами, зеленню петрушки так, щоб вийшов букет. Перед подачею на стіл салатеще раз полити майонезом.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 238
|