Рецепт приготування «зимовий паштет з червоної квасолі»
Інгредієнти:
Квасоля червона - 0
5 кг
волоські горіхи очищені - 0
5 склянки
масло - 100 г
часник
сіль
гранат 1 штука.
Замочену на 5-6 годин квасолю варити до готовності без солі. Відварену остиглу квасоля пропустити через м'ясорубку, туди ж прокрутити горіхи, видавити 2-3 зубчики часнику, посолити, перемішати. Якщо паштет вийшов сухуватий - додати трохи квасоляного відвару. Частина паштету викласти шаром близько 3 см на плоске блюдо (можна рибне), на нього - сантиметровий шар вершкового масла і замазати всі другим шаром паштету. Зверху прикрасити зернами червоного граната, чим їх більше - тим краще.