Рецепт приготування «зимовий паштет з червоної квасолі»
Інгредієнти:
  • Квасоля червона - 0
  • 5 кг
  • волоські горіхи очищені - 0
  • 5 склянки
  • масло - 100 г
  • часник
  • сіль
  • гранат 1 штука.
Замочену на 5-6 годин квасолю варити до готовності без солі. Відварену остиглу квасоля пропустити через м'ясорубку, туди ж прокрутити горіхи, видавити 2-3 зубчики часнику, посолити, перемішати. Якщо паштет вийшов сухуватий - додати трохи квасоляного відвару. Частина паштету викласти шаром близько 3 см на плоске блюдо (можна рибне), на нього - сантиметровий шар вершкового масла і замазати всі другим шаром паштету. Зверху прикрасити зернами червоного граната, чим їх більше - тим краще.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 242 | Теги: горіхи, шаром
Всього коментарів: 0
avatar