Рецепт приготування «яйця під хріном»
Інгредієнти:
  • 6-8 яєць
  • 1 пучок редиски
  • сіль за смаком. Соус: 2 кореня хрону
  • 2 яйця
  • 1 склянку сметани
  • 1-2 ст.ложки майонезу
  • 1 ч. ложку гірчиці
  • цукор
  • сіль за смаком.
2 Жовтки зварених круто яєць розтерти з гірчицею, додати січені білки, цукор, сіль за смаком, влити сметану, майонез і змішати з натертою на дрібній тертці хроном. Соус вилити на тарілку. Зверху покласти половинки зварених круто яєць жовтками вгору, обкласти фігурно нарізаною редискою. Яйця посолити.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (07.11.2014)
Переглядів: 232 | Теги: яєць, смаком
Всього коментарів: 0
avatar