Рецепт приготування «яйця під хріном»
Інгредієнти: - 6-8 яєць
- 1 пучок редиски
- сіль за смаком. Соус: 2 кореня хрону
- 2 яйця
- 1 склянку сметани
- 1-2 ст.ложки майонезу
- 1 ч. ложку гірчиці
- цукор
- сіль за смаком.
2 Жовтки зварених круто яєць розтерти з гірчицею, додати січені білки, цукор, сіль за смаком, влити сметану, майонез і змішати з натертою на дрібній тертці хроном. Соус вилити на тарілку. Зверху покласти половинки зварених круто яєць жовтками вгору, обкласти фігурно нарізаною редискою. Яйця посолити.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (07.11.2014) |
Переглядів: 232 | Теги: яєць, смаком
|