Рецепт приготування «яєчний рулет»
Інгредієнти: - 1/2 чашки сушених грибів (попередньо замочених у воді і нарізаних тонкими скибочками)
- 1/2 чашки бамбукових паростків (нарізаних тонкими скибочками) 1 чашку дрібно нарізаного молодого селери
- 3 чашки борошна
- 2 ч.л. солі
- 2 яйця
- 4 ст.л. холодної води. Для начинки: 1/2 чашки смаженої свинини
- 1/2 чашки вареної курятини
- 1/2 чашки сушених грибів
- 1/2 чашки бамбукових паростків
- 1 чашка молодого селери
- 1/2 ч.л. глютамата натрію
- 1/2 ч.л. солі
- 1/2 ч.л. цукру
- 1 ч.л. соєвого соусу
- 2 ч.л. кукурудзяного крохмалю
- 4 краплі олії з насіння кунжуту
- рослинне масло для глибокого смаження.
Покласти у велику миску борошно і сіль і перемішати. Додати яйця і воду. Все перемішати, покласти на присипану борошном дошку і вимісити тісто до отримання однорідної маси. Покласти тісто на півгодини в холодильник. Потім розкачати тонким як папір шаром. Нарізати на квадратики величиною 16 см.Приготовить для начинки: смажену свинину (нарізаною соломкою), варену курятину (нарізаною соломкою), сушені гриби (попередньо замочені у воді і нарізані тонкими скибочками), бамбукові паростки (нарізані тонкими скибочками). Обсмажити всі ці продукти на змащеній маслом сковороді до м'якості. Додати глютамат натрію, сіль, цукор, соєвий соус, кукурудзяний крохмаль. Обсмажувати, постійно перемішуючи, 5 минут.Добавить: 4 краплі олії з насіння кунжуту. Охолодити суміш. Покласти на кожен квадрат тесту 1/4 чашки начинки. Скачати в трубочку і з'єднати кінці яєчного рулету. Покласти на блюдо і готувати на пару 10 хвилин. Охладить.Приготовить заздалегідь миску з 2 збитими яйцями і іншу миску з кукурудзяним крохмалем. Вмочати кожен рулет спочатку в яйце, потім злегка обваляти в крохмалі. Стряхнути зайвий крохмаль. Обсмажити способом глибокого смаження в гарячому рослинному маслі до коричневої скоринки. Обсушити на паперовому рушнику. Нарізати на шматочки 4 см і подавати на стіл.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 261
|