Рецепт приготування «гриби в майонезно-часниково-сметанному соусі»
Інгредієнти: - 500 р грибів (найкраще гливи)
- 3 середні цибулини
- 3 шт. моркви
- соняшникова олія
- 3 зубчики часнику
- майонез
- сметана.
гриби Промити, нарізати їх шматочками-кубиками. На добре нагріту сковороду з маслом висипати гриби і смажити, поки вся вода не випарується і гриби не покриються скоринкою. Туди ж додати моркву, цибулю, 5 столових ложок сметани і майонезу, перемішати з часником, розвести теплою кип'яченою водою, але маса повинна бути не густий і не рідкою. Гриби посолити, поперчити за смаком. Готовим соусом залити гриби. Добре перемішати, дати масі закипіти, зменшити вогонь і прокип'ятити ще хвилин 10. Після цього вимкнути вогонь і дати настоятися хвилин 5. Готову страву можна вживати як з гарніром, так і без. Гриби в соусі можна вживати як гарячими, так і холодними. Вони завжди апетитні.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 202
|