Рецепт приготування «фруктово - сирний торт»
Інгредієнти: - 1 кг абрикосів або інших свіжих або консервованих фруктів
- 50 р. рослинного маргарину
- 100 р. цукру
- 1 щіпка солі
- 3 яйця
- 500 р. нежирного сиру
- 150 р. йогурту
- цедра двох лимонів
- 75 р. манної крупи
- 2 чайні ложки разрыхрытеля
- 40 р. меленого мигдалю
- жир для форми і цукрова пудра.
Абрикоси обдати окропом, трохи остудити і зняти шкірку. Видалити кісточки, м'якоть нарізати дрібними кубиками. Маргарин кімнатної температури змішати з цукром, сіллю, яйцями, сиром, йогуртом і тертою лимонною цедрою. Всипати змішану з розпушувачем манну крупу. Додати дрібно нарізані абрикоси і все ретельно перемішати. Роз'ємну форму діаметром близько 26 див. змастити жиром, посипати 1 чайною ложкою меленого мигдалю, викласти в неї сирну масу і розрівняти. Зверху посипати мигдалем. Випікати при 175о З близько 60 хвилин.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 182
|