Рецепт приготування «фруктово - сирний торт»
Інгредієнти:
  • 1 кг абрикосів або інших свіжих або консервованих фруктів
  • 50 р. рослинного маргарину
  • 100 р. цукру
  • 1 щіпка солі
  • 3 яйця
  • 500 р. нежирного сиру
  • 150 р. йогурту
  • цедра двох лимонів
  • 75 р. манної крупи
  • 2 чайні ложки разрыхрытеля
  • 40 р. меленого мигдалю
  • жир для форми і цукрова пудра.
Абрикоси обдати окропом, трохи остудити і зняти шкірку. Видалити кісточки, м'якоть нарізати дрібними кубиками. Маргарин кімнатної температури змішати з цукром, сіллю, яйцями, сиром, йогуртом і тертою лимонною цедрою. Всипати змішану з розпушувачем манну крупу. Додати дрібно нарізані абрикоси і все ретельно перемішати. Роз'ємну форму діаметром близько 26 див. змастити жиром, посипати 1 чайною ложкою меленого мигдалю, викласти в неї сирну масу і розрівняти. Зверху посипати мигдалем. Випікати при 175о З близько 60 хвилин.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 182
Всього коментарів: 0
avatar