Рецепт приготування «фаршировані яйця»
Інгредієнти:
  • 8 яєць
  • 1 банку печінки
  • 1 цибулина
  • 3 столові ложки м'якого масла.
Відварити вкруту яйця, остудити і розрізати навпіл. Вийняти жовтки і змішати їх з печінкою і маслом. Головне все дуже добре перетерти в однорідну масу, додати зелень петрушки (дрібно нарізану) і ріпчасту цибулю. Зелень і цибулю нарізати якомога дрібніше. Нафарширувати масою білки, розкласти на тарілку і прикрасити кружечками оливок, гілочкою зелені, крапелькою майонезу, зеленим горошком на вибір.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (07.11.2014)
Переглядів: 203 | Теги: зелень, цибулю
Всього коментарів: 0
avatar