Рецепт приготування «вергуни»
Інгредієнти:
  • Борошно-3 склянки
  • цукор 2 ст. л.
  • дріжджі 30 г
  • сіль
  • молоко 2 склянки
  • цукрова пудра
  • соняшникова олія
Наливть в миску 2 стакан молока, додати 2 ложки цукру, трохи соли.Отдельно розвести 30 гр дріжджів теплим молоком і вилити в миску. Після цього покласти борошно, склянки 3, і залишити тісто підійти. Через 3-4 години дістати тісто з миски і вимісити, додаючи борошна. Тісто має бути м'яким, не крутим. Потім розкачати корж і вирізати фігурки. Покласти на сковорідку і на соняшниковій олії смажити. Готові вергуни обсипати цукровою пудрою.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 409 | Теги: тісто, миску
Всього коментарів: 0
avatar