Рецепт приготування «пиріжки картопляні з сардельками»
Інгредієнти:
  • 1 кг картоплі
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки маргарину
  • 2 - 3 столові ложки борошна
  • 1 столова ложка крохмалю
  • 4 - 5 сардельок
  • 2 столові ложки мелених сухарів
  • сіль за смаком.
картопляне пюре покласти яйця, маргарин, всипати борошно, крохмаль, сіль і замісити тісто. З картопляної маси сформувати кульки, потім розім'яти їх, щоб вийшли коржі. На кожен коржик покласти скибочку сардельки без оболонки, розрізаний в довжину, загорнути в рулет, обваляти в мелених сухарях. Смажити у фритюрниці протягом 5 - 7 хвилин при температурі 170.Подать гарячими з томатним соусом і салатом з моркви і огірків.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 245
Всього коментарів: 0
avatar