Рецепт приготування «паштет по-страсбургски»
Інгредієнти: - Печінка гусяча - 400 г
- цибуля - 5 шт. (середнього розміру)
- телятина - 400 г
- 2 печериці
- 5 сирих яєць
- м'ясо куряче - 400 г
- спеції
- 200 р слив. олії (розділити на 3 рівні частини)
- зелень
- майонез для прикраси.
Печінка порізати шматочками, обсмажити у вершковому маслі з цибулею. Телятину, порізавши на шматочки, теж обсмажити на вершковому маслі до появи рум'яної скоринки. Коли м'ясо зарум'яниться, випустити на нього сирі яйця і дати їм затвердіти. Смажену печінку, телятину і відварені печериці пропустити через м'ясорубку. Додати спеції (мелений перець, уцхо-сунелі і т. д.), сіль і добре вимішати. У глибокий посуд покласти шарами: печінкову суміш, рубану курку і т.д. Залити розтопленим вершковим маслом, покласти в холодильник і залишити на 12 годин. Потім вийняти з форми, прикрасити зеленню і майонезом.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 156
|