Рецепт приготування «суп із сушених фруктів»
Інгредієнти:
  • 60 г сухих фруктів різних
  • 15 г цукру
  • 10 р крохмалю картопляного
  • 20 г вершків або сметаныы
  • кориці
Сушені фрукти перебрати, промити і розсортувати по видах. Великі яблука і груші розрізати на 2-4 частини, залити холодною водою і варити в закритому посуді 15-20 хвилин. У отриманий відвар додати інші фрукти, цукор, корицю і продовжувати варити до готовности.Перед закінченням варіння в суп ввести розведений холодною водою картопляний крахмал.Подавать з вершками або сметаною.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 170 | Теги: Фрукти, водою
Всього коментарів: 0
avatar