Рецепт приготування «датський салат»
Інгредієнти:
  • 250 г ковбасної шинки без жиру
  • 1 банка (300 г) кукурудзи
  • 1/2 банки міцних маринованих огірків
  • 100 г маринованого солодкого червоного перцю (або 20 шт. зелених оливок без кісток або з нейтральним смаком фаршем)
  • 1 невелика цибулина
  • 1 пучок петрушки
  • самий густий майонез і перець - за смаком.
Нарізати шинку кубиками 0.4 - 0.5 см, огірки - дещо менше, перець - на смужки 1х0.3 див., оливки - на п'ять частин по довжині, цибулю і петрушку - дрібно. Додати добре отсушенную на друшляку кукурудзу і заправити самим густим майонезом з асортименту (я використовую німецький з червоними етикетками в банках по 0,5 л.) і перцями (чорний/червоний) за смаком. Данці додають туди ще якийсь загусник, однак і без нього все виходить відмінно.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 238 | Теги: Без, смаком
Всього коментарів: 0
avatar