Рецепт приготування «окрошка м'ясна»
Інгредієнти:
  • 300 г квасу хлібного
  • 80 г яловичини
  • 30 г цибулі зеленої
  • 60 г огірків
  • 40 г сметани
  • 1 яйце
  • 5 г цукру
  • 2 г гірчиці готової
  • зелені
Охолоджене варене м'ясо та очищені від шкірки свіжі огірки нарізати дрібними кубиками або короткою соломкою (1,5-2 см). Зелену цибулю тонко нашаткувати і розтирати з невеликою кількістю солі до тих пір, поки не з'явиться сік. Яйця зварити круто, посікти або дрібно нашаткувати. У сметану покласти яйця, зелений лук, гірчицю, цукор, сіль за смаком, добре перемішати і розвести квасом. В отриману суміш додати інші підготовлені продукти і знову размешать.При подачі окрошку посипати укропом.Если окрошку готують у великій кількості, то потрібно з'єднати всі підготовлені продукти зі сметаною, додати трохи квасу і зберігати на льоду. При подачі в тарілку покласти порцію продуктів зі сметаною, налити квас і посипати кропом.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 277 | Теги: посипати, окрошку
Всього коментарів: 0
avatar