Рецепт приготування «млинці зі шпинатом і беконом»
Інгредієнти:
Для тіста: 1/2 склянки борошна
125 г морозива шпинату
1/4 склянки натертого сиру
1 склянку молока
1 яйце
1/2 склянки томатної пасти
перець і сіль за смаком. Для начинки: 100 р бекону
125 г морозива шпинату
3 яйця
1/4 склянки молока
1/4 склянки натертого сиру
перець
сіль за смаком.
Для приготування тіста всі складові змішати в міксері протягом 3-4 хвилин до отримання однорідної маси. Тісто накрити і залишити на 10 хвилин. Для приготування начинки бекон дрібно нарізати, поставити в мікрохвильову піч на 3 хвилин при рівні потужності 7 або потримати 5 хвилин на слабкому вогні. Додати шпинат, посолити, поперчити і розтерти до отримання однорідної маси. Додати яйця, молоко і натертий сир. Помістити в мікрохвильову піч на 3 - 4 хвилини при рівні потужності 5, перемішуючи через кожну хвилину (або підігрівати на слабкому вогні до тих пір, поки суміш не загусне і не почне відставати від ложки). Розігріти блинницу, у кожне поглиблення помістити по 1/3 склянки тесту, розрівняти поверхню. Випікати протягом 1-2 хвилин з кожного боку. На готові млинці викласти приготовану начинку, згорнути їх трубочками, покласти на сковорідку. Помістити на 3 хвилини в мікрохвильову піч при рівні потужності 7 або на 7 хвилин в духовку при температурі 180.