Квас журавлинний
Інгредієнти:
  • 1 кг журавлини
  • 4 літри води
  • 400 р. цукру
  • 60 р. дріжджів.
Журавлину перебрати, промити і протерти дерев'яним товкачем через друшляк. Вичавки залити 4 літрами води і поставити кип'ятити на 15 - 20 хвилин, потім остудити і процідити через полотняну ганчірочку, добре віджати, всипати 400 р. цукру і знову прокип'ятити. Протертий сирий сік віджати через полотняну ганчірку і з'єднати охолодженим сиропом. Остудити до температури парного молока, додати дріжджі, розмішати і розлити в пляшки. Закупорити пробками і обв'язати їх мотузками. Через 3 дні квас можна вживати.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 187 | Теги: Через
Всього коментарів: 0
avatar