Рецепт приготування «млинці з сиром»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 5 повних столових ложок з гіркою борошна
  • 2-1/2 склянки молока
  • 2 яйця
  • 1 столова ложка цукру
  • 1/3 чайної ложки солі
  • 1 столова ложка рослинної олії. Для начинки: 300 г. свіжого сиру
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 столові ложки сметани
  • 2 жовтки 1 яйце
  • сіль за смаком. Для смаження млинців: 100 р. масла.
Яйця, сіль, цукор збити (віночком або в міксері), у збиту масу влити молоко, всипати борошно, перемішати, додати рослинне масло, ще раз все перемішати і випікати млинці на розігрітій сковороді, змастивши її олією з допомогою гуртка сирого картоплі, наколотого на виделку. Підготувати начинку: сир розтерти з цукром, сметаною, жовтками, посолити за смаком. Для ароматизації начинки можна додати висушену, тонко змелене і просіяне лимонну або апельсинову скоринку, а також цукати або родзинки. На млинець покласти ложку сирної начинки, загорнути конвертом. Обсмажити в олії з обох сторін. Можна скласти млинці в керамічну або емальовану миску, змащуючи їх олією, закрити кришкою і поставити в негарячу духовку.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 311 | Теги: начинки, млинці
Всього коментарів: 0
avatar