Рецепт приготування «морозиво з фруктово-вершковим гарніром»
Інгредієнти:
  • 120 г морозиво вершкового масла або вершкового зі свіжими ягодами
  • 15 г суниці або малини
  • або вишні
  • або сливи
  • або персиків
  • 9 г цукрової пудри
  • 5 г масла вершкового
  • 4 г яйця (білки)
Ягоди або плоди перебрати, промити холодною кип'яченою водою, розім'яти і добре розтерти, збити вершкове масло (до консистенції густої сметани, додати пудру, розтерті ягоди або плоди, потім ввести білки і збивати до отримання пишної массы.При подачі 2-3 кульки морозива полошить в вазочку і прикрасити підготовленою масою.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 202 | Теги: масла, вершкового
Всього коментарів: 0
avatar