Рецепт приготування «яйце фаршироване повсякденне»
Інгредієнти:
  • На одне яйце: сир - 10-12 г
  • шпроти - 1.5 рибки
  • цибуля ріпчаста - 15 г
  • зелень петрушки
  • сіль
  • перець чорний і червоний за смаком
  • звичайний майонез
  • майонез густий.
Зварити яйце круто, охолодити, розрізати навпіл, вийняти жовтки і розім'яти їх виделкою в однією посуді з натертим сиром і шпротами в однорідну масу. Потім додати туди дрібно порізану цибулю, петрушку, звичайний майонез, сіль і перець. Потім розкласти суміш в половинки білків, зверху нанести мазок густим майонезом і трохи посипати чорним перцем.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (07.11.2014)
Переглядів: 323 | Теги: звичайний, Майонез
Всього коментарів: 0
avatar