Рецепт приготування «морозиво " шпинату з яйцем"»
Інгредієнти:
  • 100 г фісташкового морозива
  • 40 г молочного желе
  • 10 г абрикосового пюре
  • 20 г готового бісквіта
Приготувати фісташкове морозиво. У формочки у вигляді половинки яйця влити молочне желе; коли воно застигне, вийняти з нього і наповнити середину її абрикосовим пюре, а потім половинки з'єднати, щоб вийшло як би ціле яйцо.Положить в вазочку морозиво, на нього-яйце, а навколо морозива укласти вирізані у формі трикутників шматочки випеченого бісквіта.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 197 | Теги: желе, бісквіта
Всього коментарів: 0
avatar