Рецепт приготування ««хе з оселедця» по-корейськи»
Інгредієнти:
  • Оселедець краще (хоча можна використовувати іншу рибу: палтус
  • лососеві - нерка
  • чавичі
  • кижуч
  • кета; а також підійде морський гребінець
  • тріска або минтай) 1 кг
  • 0.5 кг морква (можна використовувати редьку-дайкон або моркву і редьку)
  • столовий оцет 200 г
  • соєвий соус 20 г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник 10 г
  • червоний пекучий перець - за смаком
  • рослинна олія 10 г
  • кунжутне насіння 1 г
  • цукор 30 г
  • сіль - за смаком
Очищене від шкіри і кісток філе риби нарізати соломкою довжиною 5 см, толшиной 0.5 см (гребінець - скибочками). Викласти в емальований посуд, налити оцет і перемішати. В такому вигляді залишити на 20 - 30 хвилин. Тим часом нарізати тонкою соломкою моркву, або редьку, або їх суміш і злегка посолити. Потім рибу відкинути на сито, дати стекти. Змішати рибу з овочами з додаванням солі, цибулі, нарізаного тонкою соломкою, часнику, товченого кунжуту, адзі-но-мото, цукру. За смаком можна ще додати оцту. Приємного апетиту !
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 330 | Теги: соломкою, смаком
Всього коментарів: 0
avatar