Рецепт приготування «апельсини з лікером»
Інгредієнти:
  • 6 великих апельсинів без кісточок
  • 3/4 склянки цукрового піску
  • 2 - 3 столові ложки лікеру.
Очистити один апельсин з допомогою картоплечистки. Розрізати кірку на красиві шматочки і залити киплячою водою. Залишити на 10 хвилин, потім висушити і відкласти. Очистити решта апельсини. Нарізати апельсини на тонкі часточки і викласти їх на блюдо по колу так, щоб вони перекривали один одного. Присипати цукром і полити лікером. Накрити і залишити на ніч у холодному місці. Перед тим як подавати апельсини на стіл прикрасити часточками кірки апельсина. Подавати зі збитими вершками.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 221 | Теги: залишити, апельсини
Всього коментарів: 0
avatar