Рецепт приготування «страва для коньяку»
Інгредієнти:
  • Великий чорнослив (400 г)
  • склянку очищених волоських горіхів
  • 3-4 зубчики часнику
  • сіль
  • лимонний сік
  • майонез.
чорнослив Промийте, залийте холодною водою і залиште на кілька годин. Коли сливи набухнуть (слідкуйте, щоб не занадто розм'якли), обережно вийміть з них кісточки - форму сливи повинні зберегти. Волоські горіхи дрібно-дрібно порубайте ножем (через м'ясорубку пропускати не раджу), додайте роздавлений часник, сіль, лимонний сік, гарненько все перемішайте. А тепер нафаршируйте сливи цією масою, укладіть в салатник шарами, кожен шар поливаючи майонезом. Дайте постояти хвилин 15.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 245 | Теги: сливи, сіль
Всього коментарів: 0
avatar